Mikä Hyviö?

Hyviö on vaikutusten ja vaikuttavuuden mittaamisen työkalu. Yrittäjän tai organisaation on mahdollista seurata vaikutustietoa kolmella eri tasolla: organisaatio-, palvelu- ja asiakastasolla.

Alustalla käytettävät mittarit ovat validoituja eli tieteellisesti testattuja tai ne ovat muotoiltavissa yrityskohtaisesti.

Kokonaisuuteen kuuluvat palveluntuottajien käyttöön suunniteltu selainversio, sekä erillinen, heidän asiakkailleen kohdennettu selainversio.

Hyviö | hyvinvointisovellus

Kenelle Hyviö sopii?

Hyviö on yrityksille ja organisaatioille suunniteltu työkalu, joka tukee toiminnan johtamista vaikutustiedon avulla. Yritykset ja organisaatiot pystyvät vuorovaikuttamaan asiakkaidensa kanssa Hyviön avulla. He pystyvät reagoimaan asiakaskohtaisten palvelukokonaisuuksien muutostarpeisiin seuraamalla asiakkaan kehittymistä sovelluksen avulla kerätyn tiedon kautta.

Asiakkaat saavat heille suunnatun alustan avulla tiedon omasta kehittymisestään palvelun aikana, sekä siitä, kuinka palvelunaikainen kehittyminen on vaikuttanut heihin. 

Miksi Hyviö kannattaa ottaa käyttöön?

Hyviö lisää yritysten kilpailukykyä ja tehostaa organisaatioiden asiakaslähtöistä toimintaa mittaamalla vaikuttavuutta nykyaikaisen teknologian avulla.

Vaikuttavuutta mittaamalla saadaan faktatietoa asiakkuuksien kehittämisen, johtamisen ja markkinoinnin tueksi. Vaikuttavuuden mittaaminen on arvokasta palveluiden laadun ja sisällön kehittämiseksi sekä kasvun tukemiseksi.

Kuka on kehittänyt vaikuttavuussovellus Hyviön?

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun, Active Life Lab -tutkimusyksikön monialainen kehitysryhmä on suunnitellut Hyviö-sovelluksen yhteistyössä eteläsavolaisten hyvinvointi- ja terveysalan yritysten kanssa. 

Sovellus on kehitetty Xamkin ”HyviöPRO: hyvinvointipalveluiden vaikuttavuusalusta”-hankkeessa 01.06.2019 – 31.05.2021 ja sen kehitystyö jatkuu edelleen. 

HyviöPro-hanketta rahoitti Euroopan aluekehitysrahasto Etelä-Savon maakuntaliiton avulla.

Mistä lisätietoa Hyviöstä?

Ota yhteyttä, niin olemme yhteydessä sinuun 24 tunnin sisällä! 

Voit kirjata jo yhteystietosi jättäessäsi sinua kiinnostavat aiheet kohtaan ”avoin kenttä”. 

Miten saan Hyviön käyttööni?

Jätä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella. Olemme yhteydessä sinuun toivomallasi tavalla. 

Hyviön käyttöönottoon on saatavilla tukea yrityskohtaisesti Hyviön asiantuntijoilta.

Voit kirjata jo yhteystietosi jättäessäsi sinua kiinnostavat aiheet ”avoin kenttä”-kenttään.

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun päin!

Hinnoittelu

Hyviö-kokonaisuuden ja validoidun perusmittarivalikoiman saa käyttöönsä maksuttomasti. Hyviöön lisätään jatkuvasti uusia validoituja mittareita.

Yrityskohtaisten mittareiden sisällyttäminen Hyviöön tapahtuu lisämaksusta.

Katso Hyviön julkaisutilaisuus YouTubesta

Hyviö julkaistiin toukokuussa 2021. Katso julkaisutilaisuus tästä 

Vaikuttavuuden tulisi olla palveluiden kehittämisen keskiössä

Tee vaikutusten ja vaikuttavuuden mittaamisesta jokapäiväistä.