Mikä Hyviö?

Hyviö on hyvinvointisovellus, joka mittaa hyvinvointi- ja terveyspalveluiden vaikutuksia. Yrittäjän tai organisaation on mahdollista seurata vaikutustietoa kolmella eri tasolla: organisaatio-, palvelu- ja asiakastasolla.

Sovelluksessa käytettävät mittarit ovat validoituja eli tieteellisesti testattuja tai ne ovat muotoiltavissa yrityskohtaisesti.

Sovelluskokonaisuuteen kuuluu organisaation käyttämä selaimessa toimiva HyviöPro-alusta ja asiakkaat käyttävät joko selain- tai mobiilisovellusta.

Hyviö | hyvinvointisovellus

Katso Hyviön julkaisutilaisuus YouTubesta

Hyviö julkaistiin toukokuussa 2021. Linkki julkaisutilaisuuteen tässä: https://www.youtube.com/watch?v=aLtcipCBdDo

Kenelle Hyviö sopii?

Hyviö-sovellus on yrityksille ja organisaatioille suunniteltu työkalu, joka tukee toiminnan johtamista vaikutustiedon avuin. Yritykset ja organisaatiot pystyvät vuorovaikuttamaan asiakkaidensa kanssa Hyviön avulla. He pystyvät reagoimaan asiakaskohtaisten palvelukokonaisuuksien muutostarpeisiin seuraamalla asiakkaan kehittymistä sovelluksen avuin kerätyn tiedon kautta. Asiakkaat saavat heille suunnatun sovelluksen avuin tiedon omasta kehittymisestään palvelun aikana, sekä siitä, kuinka palvelunaikainen kehittyminen on vaikuttanut heidän hyvinvointiinsa.

Miksi Hyviö kannattaa ottaa käyttöön?

Hyviö lisää yritysten kilpailukykyä ja tehostaa organisaatoiden toimintaa mittaamalla vaikuttavuutta nykyaikaisen teknologian avulla.

Vaikuttavuutta mittaamalla saadaan faktatietoa asiakkuuksien kehittämisen, johtamisen ja markkinoinnin tueksi. Vaikuttavuuden mittaaminen on arvokasta palveluiden laadun ja sisällön kehittämiseksi sekä kasvun tukemiseksi.

Kuka on kehittänyt hyvinvointisovellus Hyviön?

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun, Active Life Lab -tutkimusyksikön monialainen kehitysryhmä on suunnitellut Hyviö-sovelluksen yhteistyössä etelä-savolaisten hyvinvointi- ja terveysalan yritysten kanssa.

Sovellus on kehitetty Xamkin ”HyviöPRO: hyvinvointipalveluiden vaikuttavuusalusta”-hankkeessa 01.06.2019 – 31.05.2021.

HyviöPro-hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto.

Mistä lisätietoa Hyviöstä?

Ota yhteyttä, niin olemme yhteydessä sinuun päin 24 tunnin sisällä!

Voit kirjata jo yhteystietosi jättäessäsi sinua kiinnostavat aiheet kohtaan ”avoin kenttä”.

Miten saan Hyviön käyttööni?

Jätä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella ja olemme yhteydessä sinuun toivomallasi tavalla. Hyviön käyttöönottoon on saatavilla tukea yrityskohtaisesti Hyviön asiantuntijoilta.

Voit kirjata jo yhteystietosi jättäessäsi sinua kiinnostavat aiheet ”avoin kenttä”-kenttään.

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun päin!

Hinnoittelu

Hyviö-sovelluskokonaisuuden ja validoidun perusmittarivalikoiman saa käyttöönsä maksuttomasti. Hyviöön lisätään jatkuvasti uusia validoituja mittareita.

Yrityskohtaisten mittareiden sisällyttäminen Hyviöön tapahtuu lisämaksusta.

Johda toimintaasi vaikutustiedolla ja kokoa toimintaasi parhaiten tukeva Hyviö-mittarikokonaisuus!

Vaikuttavuuden tulisi olla palveluiden kehittämisen keskiössä

Tee vaikutusten ja vaikuttavuuden mittaamisesta jokapäiväistä.