Mikä Hyviö?

Hyviö on hyvinvointisovellus, joka mittaa hyvinvointi- ja terveyspalveluiden vaikutuksia. Yrittäjän tai organisaation on mahdollista seurata vaikutustietoa kolmella eri tasolla: organisaatio-, palvelu- ja asiakastasolla.

Sovelluksessa käytettävät mittarit ovat validoituja eli tieteellisesti testattuja tai ne ovat muotoiltavissa yrityskohtaisesti.

Sovelluskokonaisuuteen kuuluvat palveluntuottajien käyttämä selaimessa toimiva HyviöPro-alusta ja heidän asiakkaidensa käyttöön suunniteltu selainsovellus. 

Hyviö | hyvinvointisovellus

Kenelle Hyviö sopii?

Hyviö-sovellus on yrityksille ja organisaatioille suunniteltu työkalu, joka tukee toiminnan johtamista vaikutustiedon avuin. Yritykset ja organisaatiot pystyvät vuorovaikuttamaan asiakkaidensa kanssa Hyviön avulla. He pystyvät reagoimaan asiakaskohtaisten palvelukokonaisuuksien muutostarpeisiin seuraamalla asiakkaan kehittymistä sovelluksen avulla kerätyn tiedon kautta.

Asiakkaat saavat heille suunnatun sovelluksen avulla tiedon omasta kehittymisestään palvelun aikana, sekä siitä, kuinka palvelunaikainen kehittyminen on vaikuttanut heidän hyvinvointiinsa. 

Miksi Hyviö kannattaa ottaa käyttöön?

Hyviö lisää yritysten kilpailukykyä ja tehostaa organisaatioiden asiakaslähtöistä toimintaa mittaamalla vaikuttavuutta nykyaikaisen teknologian avulla.

Vaikuttavuutta mittaamalla saadaan faktatietoa asiakkuuksien kehittämisen, johtamisen ja markkinoinnin tueksi. Vaikuttavuuden mittaaminen on arvokasta palveluiden laadun ja sisällön kehittämiseksi sekä kasvun tukemiseksi.

Kuka on kehittänyt hyvinvointisovellus Hyviön?

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun, Active Life Lab -tutkimusyksikön monialainen kehitysryhmä on suunnitellut Hyviö-sovelluksen yhteistyössä etelä-savolaisten hyvinvointi- ja terveysalan yritysten kanssa. 

Sovellus on kehitetty Xamkin ”HyviöPRO: hyvinvointipalveluiden vaikuttavuusalusta”-hankkeessa 01.06.2019 – 31.05.2021 ja sen kehitystyö jatkuu edelleen. 

HyviöPro-hanketta rahoitti Euroopan aluekehitysrahasto Etelä-Savon maakuntaliiton avulla. 

Mistä lisätietoa Hyviöstä?

Ota yhteyttä, niin olemme yhteydessä sinuun päin 24 tunnin sisällä! 

Voit kirjata jo yhteystietosi jättäessäsi sinua kiinnostavat aiheet kohtaan ”avoin kenttä”. 

Miten saan Hyviön käyttööni?

Jätä yhteystietosi yhteydenottolomakkeella ja olemme yhteydessä sinuun toivomallasi tavalla. Hyviön käyttöönottoon on saatavilla tukea yrityskohtaisesti Hyviön asiantuntijoilta.

Voit kirjata jo yhteystietosi jättäessäsi sinua kiinnostavat aiheet ”avoin kenttä”-kenttään.

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun päin!

Hinnoittelu

Hyviö-sovelluskokonaisuuden ja validoidun perusmittarivalikoiman saa käyttöönsä maksuttomasti. Hyviöön lisätään jatkuvasti uusia validoituja mittareita.

Yrityskohtaisten mittareiden sisällyttäminen Hyviöön tapahtuu lisämaksusta.

Katso Hyviön julkaisutilaisuus YouTubesta

Hyviö julkaistiin toukokuussa 2021. Katso julkaisutilaisuus tästä 

Vaikuttavuuden tulisi olla palveluiden kehittämisen keskiössä

Tee vaikutusten ja vaikuttavuuden mittaamisesta jokapäiväistä.